\ Flevo Marketing \ Diensten
Diensten

Marketing/strategie
Stel, u heeft plannen voor de introductie van een nieuw product of een soort dienstverlening binnen uw bedrijf. De dagelijkse drukte verhindert dat u voldoende tijd kunt vrijmaken om een solide marketingplan te maken, inclusief concurrentieanalyse en sales prognose. Flevo Marketing helpt u daarbij of stelt voor u het plan op in samenwerking met uw sales- medewerkers. Hierdoor weet u vooraf wat reŽle verwachtingen zijn en kunt u verantwoord investeren in ontwikkeling,  productie en inkoop.

(Interim) Management
Is uw bedrijfsleiding (tijdelijk) uitgevallen of bent u zelf even niet in de gelegenheid alle touwtjes in handen te houden? Ook kan het zijn dat u eenmalig een groot evenement moet organiseren waarbinnen uw bedrijf geen capaciteit voor kan worden vrijgemaakt. Flevo Marketing biedt u dan de helpende hand, op een manier waar u zich prettig bij voelt. Of het nu gaat om opleiding, bedrijfsleiding, evenementenorganisatie of andersoortige managementondersteuning in de sectoren verkeer, vervoer en automotive.

Consultancy
U zoekt naar mogelijkheden voor uitbreiding van uw bedrijf, een beter rendement van uw activiteiten of u hebt behoefte aan een frisse, onafhankelijke blik op uw organisatie. U wilt graag een gedegen advies en/of implementatieplan. Bij Flevo Marketing bent u aan het goede adres. Wij werken samen met diverse professionele consultants die ieder specialist zijn in hun eigen branche of vakgebied. Ook nemen wij graag het werk van u uit handen bij een tender of aanbesteding.  Wij zorgen voor een gedegen aanpak en tijdige oplevering in nauwe samenspraak met u of uw middenkader.

Opleiding en Examens
U wilt uw (bedrijfs)opleidingen graag een formele status geven door middel van ISO certificering of branche erkenning. Flevo Marketing stelt voor u de leerplannen op in de vereiste formats en begeleidt u naar een succesvolle audit. Tevens kunnen wij voor u uw bestaande opleidingen zodanig documenteren dat meerdere trainers binnen of buiten uw organisatie volgens vaste protocollen te werk gaan, waardoor eenduidigheid gewaarborgd is. Desgewenst ontwikkelt Flevo Marketing voor u examens die al of niet kunnen worden aangeboden voor legitimering aan een certificerende instelling.

Training
U wilt uw medewerkers en/of management trainen om hun competenties op een hoger niveau te brengen. U zit niet te wachten op standaard cursussen, maar zoekt naar een programma op maat dat leidt naar een beter bedrijfsresultaat. Flevo Marketing biedt u (maatwerk)oplossingen op het gebied van verkeersveiligheid, schadepreventie en brandstofbesparing met personenauto’s, vrachtauto’s en touringcars of  OV bussen.  Flevo Marketing is onder andere erkend door het Agentschap.nl (voorheen SenterNovem). Daarnaast zijn wij specialist in trainingen op het gebied van gedrags-verandering, zoals beroepshouding en sociale vaardigheden. Gaat het om uw middenkader of management? Wij kunnen uw medewerkers inzicht geven in  de beste manier van leidinggeven en resultaatgericht werken.

Flevo Marketing is Partner van Code 95 Nederland.
U kunt direct online uw training boeken tegen een zeer scherpe prijs.
Klik hiervoor op het logo.

Code95

© Flevo Marketing bv, laatste aanpassing 20 september 2020

disclaimer